Exformatics
Følg os på:      

Øget produktivitet

Digitale arbejdsgange og gennemsigtighed øger produktiviteten
Exformatics er en løsning, der for alvor smelter sammen med organisationen. Systemerne til videndeling, aktivitets- og projektstyring mv. leveres som en standardløsning, der tilpasses til den enkelte virksomhed eller afdeling. 

Exformatics-løsningen bidrager til den samlede, øgede produktivitet med indbyggede digitale arbejdsgange. Med dem kan medarbejderne holde fokus på fremdriften og får altid rette information på rette tidspunkt. 

Med de digitale arbejdsgange er hver fase i en proces defineret – komplet med delopgaver, relevante dokumenter og skabeloner samt kontaktpersoner. 

Digitale arbejdsgange udvikler sig med organisationen

Samarbejde og fleksibilitet får også et skub i den rigtige retning med Exformatics-løsninger. Arbejdsgangene kan deles og tilpasses og ændrer sig dermed i takt med organisationen. It-løsningen bliver dermed i dén grad et understøttende værktøj for vidensarbejdere. 

Den tætte integration til øvrige systemer gør, at brugerne kan arbejde direkte i Exformatics-løsningen uden at skulle bruge tid og miste koncentration på at skifte kontekst hele tiden. Dokumenter, regneark, præsentationer og meget mere åbnes med få klik fra allerede fastlagte skabeloner, så arbejdet er så automatiseret som muligt. Filer af alle slags deles nemt og hurtigt med eksterne modtagere. 

Exformatics tilbyder dermed et digitalt værktøj til Microsoft SharePoint, der flytter traditionelle løsninger som ESDH, projektstyring mv, fra arkivering og dokumenthåndtering til digital understøttelse af de mange arbejdsgange i organisationerne - og tilmed på tværs af organisationer. 

Øget grad af ledelsesrapportering

Det er dog ikke nok, at alle fra medarbejdere til projektledere og øverste ledelse mærker fremdriften i det daglige arbejde. Det er essentielt for overblikkets skyld og for at kunne identificere flaskehalse at have komplet overblik over resurser, projekter og flaskehalse, så opgaver kan prioriteres og resurser allokeres til dér, hvor de gavner mest. 

De udvidede rapporteringsmuligheder giver bedre overblik, hvilket igen skaber bedre beslutningsgrundlag.

Det siger kunderne:

"Den grafiske visning af processen gør det nemt for medarbejderen at bevare overblikket, og det er nemt at træde til, hvis én bliver syg, afskediget og så videre. Mange funktioner er sårbare, fordi enkelte ansatte har kerneroller."   

TELE Greenland får gevinster med digitale arbejdsgange fra Exformatics

Charlotte Mølgaard Hansen, konsulent i
TELE Greenland
 
Nyhedsbrev