Exformatics
Følg os på:      

Øg videndeling og aktivitetsstyring

Øg videndeling med samarbejdsværktøjet fra Exformatics

Exformatics tilbyder samarbejdsværktøjer, der kombinerer det bedste fra flere verdener. Brugerne får i én og samme løsning en stribe redskaber, der gør det enkelt og hurtigt at dele viden.

Med Exformatics bliver vidensstyringsløsningen omdrejningspunktet for arbejdet. Data af alle slags – dokumenter, noter, chat, e-mails, billedfiler etc. – kan gemmes på aktiviteter og projekter, ligesom det er enkelt at oprette og arbejde med Office-filer direkte fra systemet. 

På den måde er det nemt at finde dataene fremover – også for andre end de, der har gemt dem.

Alt kan findes i ét intuitivt system.

Aktivitetsstrømme øger videndelingen

Exformatics bringer begrebet social enterprise ind i virksomhederne.

I Exformatics-løsningen kan man føre løbende dialog om en opgave, en aktivitet eller lignende gennem den såkaldte aktivitetsstrøm.

Aktivitetsstrømmen afløser fragmenteret og ustruktureret kommunikation gennem fx e-mails og lader dialogen finde sted, dér hvor den hører hjemme – og dér, hvor den kan genfindes for eftertiden. Læs mere om aktivitetsstrømme her.

Dermed flyttes de store mængder viden, erfaringer mv. fra de enkelte indbakker, lokale drev og skriveborde ind i ét system til alles brug – og til forretningens gavn.

Vil du vide mere om Exformatics? Ring til os, klik på chatknappen nederst til højre eller læs mere i vores brochurer. Klik på forsiden i højre kolonne! 
 
Læs mere om, hvad vores kunder synes – klik her for at komme til vores kundecases!

Det siger kunderne:

"Siden vi begyndte at bruge Exformatics ESDH er vidensniveauet generelt forøget. Der er større gennemsigtighed i organisationen, og vi har nemmere ved at finde de enkelte sager."

LO-logo

Kim Brandt Jensen, advokatfuldmægtig og ansvarlig for ESDH i LO Mere information?

Få mere information om aktivitetsstrømme og mikroblogging i Exformatics-løsninger. Klik på forsiden herunder for at hente brochure.

  Få tips til hvordan du bedst videndeler i aktivitetsstrømmen i Exformatics - klik her.
Vil du vide mere om videndeling med Exformatics? Læs om vores #no email-politik her.