Exformatics
Følg os på:      

Øg videndeling og aktivitetsstyring

Øg videndeling med samarbejdsværktøjet fra Exformatics

Exformatics tilbyder samarbejdsværktøjer, der kombinerer det bedste fra flere verdener. Brugerne får i én og samme løsning en stribe redskaber, der gør det enkelt og hurtigt at dele viden.

Med Exformatics bliver vidensstyrings-løsningen omdrejningspunktet for arbejdet. Data af alle slags: dokumenter, noter, chat, e-mails, billedfiler etc. kan gemmes på aktiviteter og projekter, ligesom det er enkelt at oprette og arbejde med Office-filer direkte fra systemet. 

På den måde er det nemt at finde dataene fremover,
også for andre end de, der har gemt dem. 
Alt kan findes i ét intuitivt system.

Aktivitetsstrømme øger videndelingen

Exformatics bringer begrebet social enterprise ind i virksomhederne. 

I Exformatics-løsningen kan man føre løbende dialog om en opgave, en aktivitet eller lignende gennem den såkaldte aktivitetsstrøm. 

Aktivitetsstrømmen afløser fragmenteret og ustruktureret kommunikation gennem fx e-mails og lader dialogen finde sted, dér hvor den hører hjemme, og dér, hvor den kan genfindes for eftertiden. Læs mere om aktivitetsstrømme her.

Dermed flyttes de store mængder viden, erfaringer mv. fra de enkelte indbakker, lokale drev og skriveborde ind i ét system til alles brug, og til forretningens gavn.

Vil du vide mere om Exformatics? Ring til os, klik på chatknappen nederst til højre eller læs mere i vores brochurer.
 
Læs mere om, hvad vores kunder synes – klik her for at komme til vores kundecases!

Det siger kunderne:

"Siden vi begyndte at bruge Exformatics ECM er vidensniveauet generelt forøget. Der er større gennemsigtighed i organisationen, og vi har nemmere ved at finde de enkelte sager."

LO-logo

Kim Brandt Jensen, advokatfuldmægtig og ansvarlig for ESDH i LO