Exformatics
Følg os på:      

Exformatics = Lavere TCO

ESDH/ECM med lav TCOExformatics tilbyder ikke den billigste løsning på markedet. Men set over tid er den samlede investering lavere. 

Vores unikke implementering og tilretning lægger mindst muligt pres på medarbejderressourcer og kræver færre konsulenttimer. 

Det er den særlige arkitektur i Exformatics der gør det muligt at holde de samlede, totale udgifter nede. Exformatics bygger på Microsoft SharePoint og benyttes fra de vante Microsoft Office-omgivelser som Word, Excel, PowerPoint samt Explorer og Outlook.

Også efterfølgende tilretninger bidrager til den lave, samlede investering. En organisation forandrer sig løbende, og dermed ændres også kravene til et velfungerende system til videndeling, arkivering og styring.

Men det er ikke alt. Exformatics-løsningerne smelter sammen med organisationen og tilrettes de allerede eksisterende arbejdsgange. Dermed bliver Exformatics et digitalt værktøj, der samler de ofte papirbaserede arbejdsgange, sætter dem i system og digitaliserer dem.
 
Med Exformatics-løsningens indbyggede digitale arbejdsgange kan medarbejderne holde fokus på fremdriften fremfor på hver enkelt detalje og opgave. Hver fase er allerede defineret – komplet med delopgaver, relevante dokumenter og skabeloner samt kontaktpersoner.
 
Exformatics tilbyder et digitalt værktøj til Microsoft SharePoint, der flytter traditionelle løsninger som ESDH, projektstyring mv, fra arkivering og dokumenthåndtering til digital understøttelse af de mange arbejdsgange i organisationer - og tilmed på tværs af organisationer.
 
Læs mere om Exformatics' platform og arkitektur - hent eller bestil vores brochure ved at klikke til højre.

Læs mere om, hvad vores kunder synes – klik her for at komme til vores kundecases!

Tilbage til vores kendetegn

det siger kunderne:

Den hurtige implementering var ikke et mål i sig selv. Men det er fantastisk, at hele koncernen er oppe at køre i drift på fire uger.
 
   Lars Christensen, projektleder, lean og ESDH, TELE Greenland
 Exformatics' evne til at levere inden for en stram tidsramme på to måneder har virkelig imponeret os. Vi hører ofte om it-projekter, som det tager måneder og år at få implementeret og fejlrettet, men på bare otte uger har de konfigureret og implementeret en komplet løsning til LO's digitale sagssystem. 
 
   Knud T. Martens, administrationschef, LO
  

 
Exformatics og ESDH-løsningen udstråler en fantastisk fleksibilitet. De har implementeret ændringer på stedet. Noget, der med andre løsninger ville kræve en analyse over to måneder, et stort skriftligt tilbud og måske en ændring tre måneder senere.

 Mette Guldberg, forhandlingskonsulent, Pharmadanmark


Fleksibiliteten i løsningen understøtter på alle måder vores lean-tankegang. Når en procedure ændres i virksomheden, bliver det omgående indarbejdet i workflowet i ESDH-løsningen, hvilket understreger, at it-løsningen er strategisk og understøtter forretningen. 

Lars Christensen, projektleder for lean og ESDH, TELE Greenland


Mere information?

Få mere information om Exformatics ESDH - hent brochure som PDF her.


 Forside til Exformatics ESDH-brochure - klik for at hente som PDF