Exformatics
Følg os på:      

Få begejstrede medarbejdere

Få it der virker og gør dagligdagen nemmere.

Intet skaber frustrationer som IT og software, der ikke virker eller gør det daglige arbejde unødigt besværligt. Hos Exformatics har vi som mål, at brugerne ikke bare skal kunne arbejde mere effektivt. De skal også få en konkret belønning ved at bruge Exformatics-løsningen dagligt, se effektiviseringerne og mærke et løft i kvaliteten af det daglige arbejde.

Det sikrer Exformatics ved at give brugerne et visionært samarbejdsværktøj, der integrerer det bedste fra intranet, sociale medier og Microsofts SharePoint og Office-pakker i én og samme løsning.

De velkendte rammer fra Microsofts udbredte programmer sikrer, at brugerne nemt og hurtigt kommer i gang og uden videre bruger løsningens mange muligheder til fulde. Brugervenligheden er i højsædet, og alle handlinger skal kunne udføres ved få klik på få sekunder.

Brugeren understøttes også i de daglige opgaver af de indbyggede arbejdsgange. Udover at illustrere hvor i processen et projekt – stort som småt – befinder sig, så stiller arbejdsgange også de relevante informationer og ressourcer til rådighed. Alt fra skabeloner, dokumenter over kontaktpersoner er tilgængelige i dén fase, de skal bruges.

På den måde afspejler løsningen også 100 % den enkelte medarbejder og den enkelte afdeling – særligt da de enkelte arbejdsgange nemt redigeres, så de løbende følger organisationens forandringer.

Socialt intranet

Mere begejstring kommer også af mere fremdrift. Det sikrer Exformatics-løsningen, der samler både opgaver, dokumenter mv. og kommunikationen ét og samme sted. Dermed foregår langt størstedelen af det daglige arbejde i den aktivitetsorienterede løsning. Man opretter e-mails, dokumenter og meget mere fra den sag/aktivititet, hvor arbejdet foregår – og hvor informationen også hører hjemme. Både for nøglemedarbejderens skyld, mens også til fremtidig brug og videndeling. 

Væsentlige dele af kommunikationen med både kolleger og eksterne parter foregår i aktivitetsstrømmen. Her kan du nemt sende kommentarer, dele links, billeder og andet med dine kolleger – alt sammen i den rette kontekst. Dermed byder Exformatics på mere end traditionelle ESDH- og aktivitets- og projektstyringsløsninger. 

Det er et samarbejdsværktøj og socialt intranet i én løsning. 

Det siger kunderne:

"Vores medarbejdere stiller meget høje krav. Bøvlefaktoren skal være minimal, da fokus er på medlemmerne. ESDH skal derfor være enkelt, ligetil og hurtigt - og designet til vores arbejdsmåde. Det er en succes. Exformatics ESDH bidrager til at sikre, at den samlede service til vores medlemmer vil blive bedre."   

DM (Dansk Magisterforening) sætter fokus på brugervenlig løsning

Dorte Ebling,
konsulent i
DM (Dansk Magisterforening)
 


Nyhedsbrev